MABRIK - Agatha

Marvel on avaldanud esimese “Agatha All Along” treileri. Uus seriaal põhineb Agatha Harknessi tegelaskujul, kes ilmus esmakordselt koduste publikute ekraanile 2021. a Disney+ seriaalis “WandaVision”. Agatha rolli juurde naaseb Kathryn Hahn ja Jac Schaeffer on sarja peaprodutsendi ning -kirjaniku rollis.

Ametlik kirjelduse järgi: “Kurikuulus Agatha Harkness leiab end ilma võimeta, kui kahtlane gooti teismeline aitab temal vabaneda moonutatud loitsust, mis teda vangistas. Agatha eksirännak viib ta legendaarsele ‘Nõidade Teele’ – võluline katserada, mis tasustab ellujäävaid nõidasid sellega, mida nad on kaotanud. Selleks puhuks kogub Agatha oma salapärase teismelisega meeleheitliku nõiaringi (ingl. k coven) ja nad asutavad Teele.”

Sarja osades on lisaks ka Aubrey Plaza, Joe Locke, Patti LuPone, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Debra Jo Rupp ja teised. Treiler segab žanre, alustades raskekoelise mõrvamüsteeriumina, kus Hahn satub detektiivi rollis uurima Wanda surnukeha (pärast seda, kui ta näis surevat “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” lõpus). Sellele järgnevad kõiksugused nõiatrikid ja krutskid ning Agatha taasühineb vanade nõidadest sõpradega, et taastada oma võim.

“Agatha All Along” esietendub kahe osaga 18. septembril Disney+ platvormil.

 

Allikas: MARVEL